Bedrijfsreviews

Vergroot en etaleer het vertrouwen in je merk

Investeer in vertrouwen, verbeter de customer experience en verhoog de conversie van je website.


Ontvang een gratis demo


Wist je dat?

Geverifieerde Trustpilot-reviews tellen mee voor je Google seller-rating

*Seller-ratings kunnen de CTR van je Google-advertenties met wel 10% verhogen.

Bedrijfsprofiel

Zet je reputatie in de schijnwerpers

De bedrijfsprofielen van Trustpilot verschijnen doorgaans bovenaan de zoekresultaten van Google en worden ondersteund door de hoge geloofwaardigheid en betrouwbaarheidsfactor van ons review-platform.


Review-uitnodigingen

Eenvoudig reviews verzamelen

Geautomatiseerde review-uitnodigingen maken het eenvoudig voor je klanten om een review achter te laten. Op deze manier zul je ook reviews van klanten ontvangen waarvan je anders niks zou horen.

Lees verder
TrustBox-widgets

De mening van een klant is krachtiger dan 1000 zelfgeschreven woorden

Verhoog je conversie door een TrustBox-widget op je website te plaatsen. Met het kopiëren en plakken van een eenvoudige code kun je je reviews onder meer op je website, in je e-mailhandtekening en in je nieuwsbrieven tonen.


TrustBox-widgets weerspiegelen het vertrouwen in je bedrijf en kunnen je conversie met wel 130% verhogen.


Uitgebreide statistieken en analyses

Bekijk je merk door de ogen van je klanten

Zijn je klanten tegenwoordig meer tevreden dan voorheen? Hoeveel mensen zien je reviews eigenlijk? Heeft de feedback tot meer sales geleid? Trustpilot Analytics maakt het eenvoudig om in één oogopslag je prestaties te bekijken en om real-time inzicht te krijgen in hoe je ervoor staat.

Meer functies

Google sellers-ratings

Doordat we een officiële reviewpartner van Google zijn, tellen je met Trustpilot verzamelde reviews mee voor je Google seller-ratings. Seller-ratings zorgen voor review-sterren in je advertenties en kunnen je CTR een aanzienlijke boost zorgen.

Lees meer

TrustBox-widgets

Verhoog je conversie door een TrustBox-widget op je website te plaatsen. Met het kopiëren en plakken van eenvoudige code kun je je reviews onder meer op je website, in je e-mailhandtekening en in je nieuwsbrieven tonen.

Lees meer

Widgets met ingebouwde A/B-test

Benieuwd naar het effect van je reviews op je conversie? De TrustBox voert A/B-tests uit om je conversieratio bij te houden en te bepalen welke TrustBox het beste presteert op je website.

Lees meerHoe het werkt

1. Reviews verzamelen

Vanaf het eerste gebruik heb je 90 dagen de tijd om review-uitnodigingen te versturen door een csv-bestand met klantgegevens te uploaden.2. Word gezien

Met Google seller-ratings en gouden reviewsterren in organische zoekresultaten, zorg je ervoor dat je merk meer opvalt dan ooit tevoren.3. Word aanbevolen

Voeg Trustpilot-widgets toe aan je website en advertenties om het vertrouwen van je klanten te vergroten en je sales te verhogen.4. Word beter

Analyseer de feedback van je klanten om nieuwe inzichten te ontdekken en je bedrijf te verbeteren.Dashlane gebruikt Trustpilot om het vertrouwen onder consumenten te vergroten en hun conversie te verbeteren. In onderstaande casestudie lees je hoe hun CTR en conversie dankzij reviews met 93% en 14,5% zijn gestegen.

Bekijk de casestudie

Wellicht ook interessant

Productreviews

In productreviews worden de producten van bedrijven beoordeeld door hun klanten. Productreviews informeren andere consumenten niet alleen, maar zorgen ook voor meer vertrouwen.

Lees meer

Review-uitnodigingen

Dankzij geautomatiseerde review-uitnodigingen en herinneringen is het erg eenvoudig voor je klanten om een review achter te laten.

Lees meer

TrustBox-widgets

Verhoog je conversie door een TrustBox-widget op je website te plaatsen. Met het kopiëren en plakken van een eenvoudige code, kun je je reviews onder meer op je website, in je e-mailhandtekening en in je nieuwsbrieven tonen.

Lees meer

Voeg meer vertrouwen aan je website toe.

Vraag een gratis demo aan

Western-Union-logo - dark grey
Staples-logo - dark grey
WordPress-logo - dark grey
Homeaway-logo - dark grey