Review-SEO

Hoger in de zoekresultaten

Met Trustpilot-reviews verbeter je je zichtbaarheid in zoekmachines en verhoog je de traffic naar je website.

Ontvang een gratis demo

Wist je dat?

Review-sterren in Google kunnen je CTR tot wel 35% verhogen.*

*Volgens een studie van ConversionXL.

Bedrijfsprofiel

Zorg ervoor dat je reviews eenvoudig te vinden zijn

Wanneer consumenten zoeken naar reviews over je bedrijf, wat zien ze dan? De profielpagina's van Trustpilot verschijnen doorgaans met Rich snippet-sterren bovenaan de zoekresultaten van Google en worden ondersteund door de hoge geloofwaardigheid en betrouwbaarheidsfactor van ons review-platform.

Google seller-ratings

Verbeter je Google Ads-prestaties

Doordat we een officiële reviewpartner van Google zijn, tellen je geverifieerde Trustpilot-reviews mee voor Google seller-ratings. De weergave van seller-ratings kan de CTR van je advertenties tot wel 10% verhogen, aldus Google.


Rich snippet-sterren

Meer traffic vanuit Google

Onze eenvoudig te gebruiken SEO-widgets en Ecommerce-integraties maken het eenvoudig om reviewgegevens op je productpagina's te indexeren, zodat ze in de zoekresultaten zullen verschijnen met in het oog springende review-sterren.

Het resultaat? Tot 35% meer websitetraffic.

Productreview-content

Geef je website een keyword-boost

Productreviews bezorgen je meer website-content, wat kan resulteren in duizenden nieuwe keywords. Dit kan ertoe leiden dat je vaker in de zoekresultaten van Google opduikt.

Meer functies

Google Shopping-integratie

Als je gebruikmaakt van Google Shopping, kan Trustpilot ervoor zorgen dat er sterrenscores aan je producten worden toegevoegd, wat doorgaans leidt tot meer traffic en een hogere conversie.

Bing-reviews

Voeg sterren toe aan je Bing-advertenties om de CTR van je advertentiecampagnes te verbeteren en beter op te vallen in de zoekresultaten.

Delen op social media

Deel je reviews op al je social media-kanalen. Met Trustpilots Image generator kun je quotes uit je reviews verwerken in opvallende en aantrekkelijke afbeeldingen.

Hoe het werkt

1. Voeg je bedrijfsinformatie toe aan je Trustpilot-profiel

Door meer informatie over je bedrijf toe te voegen, informeer je niet alleen je klanten, maar vergroot je de kans dat je in meer zoekresultaten zult verschijnen met review-sterren.

2. Kom in aanmerking voor Google seller-ratings

Je komt in aanmerking voor Google seller-ratings wanneer je binnen twaalf maanden tijd minimaal 100 geverifieerde reviews met een gemiddelde score van 3,5 of hoger hebt verzameld.

3. Verkrijg Rich snippet-sterren met een productreview-widget op je website

Toon productreviews op je website. Onze TrustBoxen voor productreviews bezorgen je Rich snippet-sterren in de zoekresultaten van Google en geven je website een keyword-boost.

Wellicht ook interessant...

Bedrijfsreviews

Bedrijfsreviews

Bedrijfsreviews verschijnen in organische zoekresultaten en vertellen het verhaal van je klanten. Door Trustpilot-reviews te verzamelen kom je tevens in aanmerking voor Google seller-ratings.

Productreviews

Productreviews

In productreviews worden de producten van bedrijven beoordeeld door hun klanten. Productreviews informeren andere consumenten niet alleen, maar zorgen ook voor meer vertrouwen.

Lees meer

Locatiereviews

Locatiereviews

Verbeter de klanttevredenheid op locatieniveau en bekijk hoe je vestigingen presteren en zich tot elkaar verhouden.

Lees meer

Wil je reviews gebruiken om meer bezoekers naar je website te krijgen?

Vraag een gratis demo aan

Western-Union-logo - dark grey
Staples-logo - dark grey
WordPress-logo - dark grey
Homeaway-logo - dark grey