Review SEO

Hoger in de zoekresultaten

Met Trustpilot-reviews verbeter je je zichtbaarheid in zoekmachines en verhoog je de traffic naar je website.

Ontvang een gratis demo
NL - Jumbotron main image - desktop

Wist je dat?

Review-sterren in Google kunnen je CTR tot wel 35% verhogen. *

Bedrijfsprofiel

Zorg ervoor dat je reviews eenvoudig te vinden zijn

Wanneer consumenten zoeken naar reviews over je bedrijf, wat zien ze dan? De profielpagina's van Trustpilot verschijnen doorgaans met Rich snippet-sterren bovenaan de zoekresultaten van Google en worden ondersteund door de hoge geloofwaardigheid en betrouwbaarheidsfactor van ons review-platform.

NL - Company Profile Page
NL - Google Seller Ratings
Google seller-ratings

Verbeter je Google Ads-prestaties

Doordat we een officiële reviewpartner van Google zijn, tellen je geverifieerde Trustpilot-reviews mee voor je Google seller-ratings. Volgens Google kan de weergave van seller-ratings de CTR van je advertenties tot wel 10% verhogen.

Rich snippet-sterren

Meer traffic vanuit Google

Zet je website in de schijnwerpers. Met Trustpilot-reviews kom je in aanmerking voor gouden review-sterren in zoekmachines. Wanneer je Trustpilots widget voor productreviews op je website plaatst, bevat deze een code die er automatisch voor zorgt dat je productpagina's met sterren te zien zullen zijn in Google. Dit kan resulteren in 35% meer traffic naar je website.

NL - Rich Snippet Stars
NL - Product Review Content
Productreview-content

Geef je website een keyword-boost

Productreviews bezorgen je meer website-content, wat kan resulteren in duizenden nieuwe keywords. Dit kan ertoe leiden dat je vaker in de zoekresultaten van Google opduikt.

Meer functies

Google Shopping-integratie

Als je gebruikmaakt van Google Shopping, kan Trustpilot ervoor zorgen dat er een sterrenscore aan je producten wordt toegevoegd, wat doorgaans leidt tot meer traffic en een hogere conversie.

Bing consumentenreviews

Voeg sterren toe aan je Bing-advertenties om de CTR van je advertentiecampagnes te verbeteren en beter op te vallen in de zoekresultaten.

Delen op social media

Deel je reviews op al je social media-kanalen. Met Trustpilots Image generator kun je quotes uit je reviews verwerken in opvallende en aantrekkelijke afbeeldingen.

Hoe het werkt

1. Voeg je bedrijfsinformatie toe aan je Trustpilot-profiel.

Door meer informatie over je bedrijf toe te voegen, informeer je niet alleen je klanten, maar vergroot je de kans dat je met in meer verschillende zoekresultaten zult verschijnen.

2. Kom in aanmerking voor Google seller-ratings.

Je komt in aanmerking voor Google seller-ratings wanneer je binnen twaalf maanden tijd minimaal 100 geverifieerde reviews met een gemiddelde score van 3,5 of hoger hebt verzameld.

3. Verkrijg Rich snippet-sterren door een widget voor productreviews aan je website toe te voegen

Toon productreviews op je website. Onze TrustBoxen voor productreviews bezorgen je Rich snippet-sterren in Google's zoekresultaten en geven je website een keyword-boost.

Wellicht ook interessant...

NL - Company Reviews
BedrijfsreviewsBedrijfsreviews

Bedrijfsreviews verschijnen in organische zoekresultaten en vertellen het verhaal van je klanten. Door Trustpilot-reviews te verzamelen kom je tevens in aanmerking voor Google seller-ratings.

Lees meer

NL - Product Reviews
ProductreviewsProductreviews

In productreviews worden de producten van bedrijven beoordeeld door hun klanten. Productreviews informeren andere consumenten niet alleen, maar zorgen ook voor meer vertrouwen.

Lees meer

NL – Location Reviews-min
LocatiereviewsLocatiereviews

Verbeter de klanttevredenheid op locatieniveau en bekijk hoe je vestigingen presteren en zich tot elkaar verhouden.

Lees meer

Wil je reviews gebruiken om meer bezoekers naar je website te krijgen?

Vraag een gratis demo aan

WordPress Logo in grey with transparent background
Grey Western Union Logo on transparent background
Staples Logo - transparent background
Sage Logo on transparent background