Veiligheidscontrole

Integriteit staat hoog in het vaandel

Onze fraudedetectiesoftware en het Content Integrity-team beschermen jouw bedrijf en ons platform tegen fraude en nepreviews.

Wist je dat?

Trustpilot beschikt over een internationaal 'Trust & Transparency-team' dat ruim 50 werknemers telt.

24/7 fraudedetectie

Intelligente fraudedetectie-software

De overgrote meerderheid van de reviews op Trustpilot zijn authentiek en een weerspiegeling van een echte koopervaring, maar er bestaan ook valse reviews. Gelukkig beschikken wij over een tool om deze op te sporen. Onze op maat gemaakte software is 24/7 op zoek naar verdachte signalen en valse reviews, die vervolgens worden verwijderd.

Toegewijde experts

Echte mensen en smart-tech slaan de handen ineen

Ons internationale Content Integrity-team gebruikt de fraudedetectiesoftware om misbruik van ons platform op te sporen. Elke review die wordt gerapporteerd, wordt door ons team onderzocht.

Klokkenluiders in de community

Ondersteund door de kracht van onze community

Op Trustpilot kunnen zowel bedrijven als consumenten reviews rapporteren. Wanneer je vermoedt dat een review onze richtlijnen schendt, kun je deze rapporteren en zullen wij er onderzoek naar doen.

Lees wat er gebeurt wanneer een review wordt gerapporteerd.

De nieuwe norm

Voorbereiden op het internet van morgen

Als één van de grootste reviewcommunity's ter wereld, werken we op internationale schaal aan het vaststellen van normen die de belangen van de consument beschermen.

"Binnen het werk is er nooit een saai moment, en elke zaak die we behandelen is anders."

Robert Munk
Global Director, Content Integrity

Wellicht ook interessant...

Reviews rapporteren

Reviews rapporteren

Twijfel je of een review afkomstig is van een echte klant? Met onze Vind reviewer-tool kun je rechtstreeks contact opnemen met de reviewer. We hebben ook duidelijke richtlijnen opgesteld, zodat bedrijven en consumenten reviews kunnen rapporteren wanneer deze in strijd zijn met onze richtlijnen.

Reviews taggen

Reviews taggen

Ontdek belangrijke inzichten met behulp van review-tags. Door reviews te taggen kun je je reviews categoriseren op basis van werknemers, teams, locaties, bezorgers en elk ander segment dat relevant is voor je bedrijf.

Lees meer

Reageer op reviews

Reageer op reviews

Reageer op je reviews, los eventuele problemen op en toon de wereld dat je je oprecht om je klanten bekommert. Dankzij notificatiemails en handige integraties is het erg eenvoudig om op de hoogte te blijven van alle feedback die je krijgt.

Wil je meer weten over de beveiliging van het Trustpilot-platform?