Reviews rapporteren

Echte reviews door echte klanten

Wanneer je op een review stuit die mogelijkheid in strijd is met onze richtlijnen, dan kun je ons hiervan op de hoogte brengen.

Ontvang een gratis demo
NL - Jumbotron main image - desktop

Wist je dat?

Trustpilots rapporteer-functie is voor iedereen beschikbaar. Zowel consumenten als bedrijven kunnen van de functie gebruikmaken.

Valse reviews rapporteren

Een nultolerantiebeleid ten opzichte van valse reviews

Op Trustpilot kunnen zowel bedrijven als consumenten reviews rapporteren. Wanneer je vermoedt dat een review onze richtlijnen schendt, dan kun je deze rapporteren en zullen wij er onderzoek naar doen.

NL - False reviews
NL - Transparent flagging
Transparant rapporteren

Vergroot het vertrouwen in je merk

De functie draagt bij aan de integriteit van Trustpilot-reviews en laat zien welke reviews gerapporteerd en verwijderd zijn.

Vind reviewer-tool

Wees er zeker van dat je reviews van echte klanten afkomstig zijn

Twijfel je of een review afkomstig is van een echte klant? Met onze Vind reviewer-tool kun je rechtstreeks contact opnemen met de reviewer en meer informatie over de eventuele koopervaring achterhalen.

Find-reviewer-tool-NL
NL - Reference number
Referentienummer opvragen

Eenvoudig reviews koppelen aan een specifieke bestelling

Soms is het moeilijk om een specifieke ervaring te achterhalen aan de hand van een review. Bedrijven kunnen klanten vragen om hun order- of referentienummer aan de review toe te voegen, zodat het eenvoudig is om hun ervaring te bevestigen en op hun feedback te reageren.

"Een open gesprek betekent geen censuur en geen moderatie. Trustpilot is er voor iedereen, omdat we geloven dat dit de beste manier is om een eerlijk en representatief beeld te geven van de klantenservice die een bedrijf biedt.''

Ausra Mazutaviciene
Director of Privacy

Bekijk de video
Trustpilot's employee Ausra Mazutaviciene

Wellicht ook interessant...

NL - Respond to review
Reageer op reviewsReageer op reviews

Reageer op je reviews, los eventuele problemen op en toon de wereld dat je je oprecht om je klanten bekommert. Dankzij notificatiemails en handige integraties is het erg eenvoudig om op de hoogte te blijven van alle feedback die je krijgt.

Lees meer

NL - Review Invitations
Review-uitnodigingenReview-uitnodigingen

Dankzij geautomatiseerde review-uitnodigingen en herinneringen is het erg eenvoudig voor je klanten om een review achter te laten.

Lees meer

NL - Company Reviews
BedrijfsreviewsBedrijfsreviews

Bedrijfsreviews verschijnen in organische zoekresultaten en vertellen het verhaal van je klanten. Door Trustpilot-reviews te verzamelen kom je tevens in aanmerking voor Google seller-ratings.

Lees meer

Meer weten over het rapporteren van reviews en de richtlijnen van Trustpilot?