Reviews rapporteren

Echte reviews door echte klanten

Als je review ziet die mogelijkheid in strijd is met onze richtlijnen, kun je ons hiervan op de hoogte brengen.

Ontvang een gratis demo

Wist je dat?

Trustpilots rapportage-functie is voor iedereen beschikbaar. Zowel consumenten als bedrijven kunnen van de functie gebruikmaken.

Nepreviews rapporteren

Nultolerantie voor valse reviews

Op Trustpilot kunnen zowel bedrijven als consumenten reviews rapporteren. Wanneer je vermoedt dat een review onze richtlijnen schendt, kun je deze rapporteren en zullen wij er onderzoek naar doen.

Transparant rapporteren

Vergroot het vertrouwen in je merk

De functie draagt bij aan de integriteit van Trustpilot-reviews en laat zien welke reviews gerapporteerd en verwijderd zijn.

Vind reviewer-tool

Wees er zeker van dat je reviews van echte klanten afkomstig zijn

Twijfel je of een review afkomstig is van een echte klant? Met onze Vind reviewer-tool kun je rechtstreeks contact opnemen met de reviewer en meer informatie opvragen.

Referentienummer opvragen

Eenvoudig reviews koppelen aan orders

Soms is het moeilijk om een specifieke ervaring te achterhalen aan de hand van een review. Bedrijven kunnen klanten vragen om hun order- of referentienummer aan de review toe te voegen, zodat het eenvoudig is om hun ervaring te bevestigen en op hun feedback te reageren.

"Een open gesprek betekent geen censuur en geen moderatie. Trustpilot is er voor iedereen, omdat we geloven dat dit de beste manier is om een eerlijk en representatief beeld te geven van de klantenservice die een bedrijf biedt.''

Ausra Mazutaviciene
Director of Privacy

Bekijk de video

Wellicht ook interessant...

Reageer op reviews

Reageer op reviews

Reageer op je reviews, los eventuele problemen op en toon de wereld dat je je oprecht om je klanten bekommert. Dankzij notificatiemails en handige integraties is het erg eenvoudig om op de hoogte te blijven van alle feedback die je krijgt.

Review-uitnodigingen

Review-uitnodigingen

Dankzij geautomatiseerde review-uitnodigingen en herinneringen is het erg eenvoudig voor je klanten om een review achter te laten.

Bedrijfsreviews

Bedrijfsreviews

Bedrijfsreviews verschijnen in organische zoekresultaten en vertellen het verhaal van je klanten. Door Trustpilot-reviews te verzamelen kom je tevens in aanmerking voor Google seller-ratings.

Meer weten over het rapporteren van reviews en de richtlijnen van Trustpilot?