Merken die een standpunt innemen

Eerlijke marketing duurt het langst

In ons nieuwste whitepaper bespreken we hoe CMO's hun bedrijfsdoel onderdeel hebben gemaakt van hun marketingstrategie, en wat consumenten van merken verwachten en verlangen. We hopen dat dit onderzoek je zal helpen om door middel van eerlijke marketing meer weerklank te vinden bij je doelgroep.

Alles wat je moet weten over bedrijfsdoelen en eerlijke marketing

Serieuze waarschuwingen over klimaatverandering en onrechtvaardigheden in de samenleving hebben veel media-aandacht gekregen en nog meer vragen opgeroepen in het publieke debat.

Als reactie daarop hebben veel bedrijven openlijk standpunten ingenomen over ethische, duurzame of politieke kwesties. Maar hoe kun je de standpunten van je bedrijf op een eerlijke manier in je marketing opnemen? En is dit een trend die consumenten aanspreekt? Je leest er alles over in ons whitepaper.


Door hierboven te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mails of telefoontjes over Trustpilots producten en diensten. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor deze berichten door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke e-mail of door te mailen naar privacy@trustpilot.com. De gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainings- of kwaliteitsdoeleinden.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Zorg voor meer klantbetrokkenheid

Vraag een gratis demo aan

Sage Logo on transparent background
WordPress Logo in grey with transparent background
Homeaway Logo - transparent background
Grey Western Union Logo on transparent background