Hoe LendUp social proof gebruikt voor het verbeteren van hun website-prestaties

maandag 26 maart 2018
LendUp Case Study

“Trustpilot is een geweldige investering gebleken, waarmee we in staat zijn om de waardering van onze klanten met de wereld te delen. Van het verbeteren van onze customer experience tot het optimaliseren van onze kanalen: Trustpilot speelt een centrale rol in ons bedrijf.”

Christina Moran, Digital Acquisition Manager

Een FinTech-startup met een missie

LendUp is een financiële tech-startup uit San Francisco, wiens missie het is om voor iedereen een gezonde financiële situatie te creëren. Het bedrijf biedt drie innovatieve producten voor consumenten die niet in aanmerking komen voor krediet van traditionele banken, betreffende een maatschappelijk verantwoord alternatief voor een lening (genaamd The LendUp Ladder), een lening op afbetaling en een creditcard. Deze producten zijn onderdeel van financiële educatieprogramma's en bieden, indien beschikbaar, toegang tot kredietrapportage. LendUps producten, educatieve programma’s en technologieën zijn allemaal ontworpen met het doel om klanten te helpen met het bereiken van hun korte- en langetermijndoelen op financieel gebied.

download

Social proof gebruiken om vertrouwen op te bouwen

De missie, producten en zelfontwikkelde technologieën van LendUp is wat hen onderscheidt van andere bedrijven, en hebben geleid tot een sterke algemene klanttevredenheid.

“Trustpilot bleek het perfecte platform om reviews van klanten mee te verzamelen en op landingspagina's weer te geven. Dit extra vertrouwensniveau stelt potentiële klanten in staat om met vertrouwen onze producten aan te vragen. Sterker nog, onze on-site conversieratio is met 7,7% gestegen nadat we waren begonnen met het tonen van een Trustpilot review-widget op onze website”, aldus Christina.

download (1)

Het humaniseren van het merk en het opbouwen van geloofwaardigheid

Veel van LendUps klanten zijn tot merkambassadeurs uitgegroeid. Door hun klanten een podium te bieden om hun verhaal te vertellen, heeft LendUp meer geloofwaardigheid opgebouwd en een menselijkere uitstraling gekregen. Van Noey die worstelde om maandelijks rond te komen tot Charlie die een manier heeft gevonden om zijn kredietwaardigheid op te bouwen: achter bijna elke review gaat een ervaring schuil waar potentiële klanten zich in kunnen vinden.

download (2)
download (3)
download (4)

Waarom LendUp van Trustpilot houdt

  • Een eenvoudige en proactieve manier voor het verzamelen, beheren en delen van reviews.

  • Verbeterde klantbetrokkenheid en website-prestaties.

  • Een gebruiksvriendelijk service die voor een advertenties-boost kan zorgen, dankzij de Google Seller-ratings en Rich Snippets in betaalde en organische zoekresultaten.

  • Uitstekend en persoonlijk account-management en een kundig en betrokken support-team.

CTA banner
Deel

Gerelateerde artikelen